メルマガ
会員登録

カレンダーアイコン ご予約
MENU
レストラン
Dinner

AUTUMN MENU “CUISINE” 

~ 秋のディナーメニュー「キュイジーヌ」~

STARTER
Grilled salmon and eggplant, Autumn marriage
サーモンと焼きナス、秋のマリアージュ

FIRST-APPETIZER
Pumpkin and foie gras terrine.
パンプキンとフォアグラのガトー仕立てのテリーヌ

SECOND-APPETIZER
Marinated tuna with local herbs.
地元のハーブをまとった マグロのマリネ

SOUP
Matsutake mushroom bowl, Japanese style.

松茸の椀,ジャパニーズスタイル

FISH
Japanese lobster Soufflé with american sauce.

伊勢海老のスフレ 濃厚な海老のソースで

MEAT
Grilled Nagasaki beef fillet,
Grilled right in fromt of you and served with Japanese pepper salt.

長崎産牛フィレ肉のグリエ、目の前で焼き上げ山椒塩を添えて

MEAL
Crispy plum risotto with Japanese soup stock.

カリカリ梅のリゾット和出汁仕立て

DESSERT
Selection of desserts from dessert wagon.

ワゴンよりお好みのデザートをお届けします

AFTER DINNER
Hawaiian Kona coffee or Tsushima tea.

ハワイアンコナコーヒー 又は べにふうき紅茶

¥23,000

included consumption tax and service charge
表示価格は消費税とサービス料を含んでいます

AUTUMN MENU “CUISINE”  秋のディナーメニュー「キュイジーヌ」

*食材によるアレルギーをお持ちのお客様はあらかじめスタッフにお申し付けください。
*ディナーのご予約はご利用日の前日までにご連絡をいただきますようお願いいたします。
※お子様プレート(3~6様まで)お子様コース(小学生まで)もご用意しております。ご予約時にご相談下さい。
*食材の入荷状況・季節により内容が変わる場合がございます。
*写真はイメージとなります。

レストランのご予約・お問い合わせ

TEL.0959-34-5511