メルマガ
会員登録

カレンダーアイコン ご予約
MENU
新着情報

2024.11.20

レストラン

オリーブベイホテル ソムリエ 『 12月のおすすめワイン』

牛肉は「長崎牛」。赤ワインは「ニュイ サン ジョルジュ」 “幸せを呼ぶ” 組み合わせをご紹介します。
何が幸せを呼ぶ。と言われましても食してみないとご理解いただけません。ミディアムに焼かれたジュシーな
長崎牛。口の中で溶け出す旨味成分。そこへ力強くフルーティな赤ワイン。これが組み合わさると幸せのサイ
クルが持続します。お試しはオリーブベイホテルで。
The beef is Nagasaki beef. Red wine Nuits-Saint-Georges. Introducing combination that bring happiness.
What brings happiness? Even if you say that. You won’t understand unless you try it. Juicy medium-grille
Nagasaki beef. Umami ingredients that melt your mouth. A powerful and fruity red wine. When these
Things are combined, it is a sign of happiness. Try it at the Olive Bay Hotel.

ニュイ サン ジュルジュ レ・オー・ポワレ ルージュ 2020年
2020Nuits-Saint-Georges Les Hauts Poirets Rouge


輝きのある色調で、ドライフラワーや野イチゴの香りを含みます。さらにタバコやトリュフといった複雑でスパイシーな香りもあります。フルーティーな繊細さで果実感との調和が採れたエレガントなワインです。
しっかりとした骨格があり、飲み口は非常に柔らかです。力強く飲み応えはしっかりしています。
[IMG_5339] Brilliant color. Contains aromas of dried flowers and wild strawberries. It also has complex, spicy aromas like tobacco and truffle. An elegant wine with a fruity delicacy that harmonizes with the fruitiness. It's powerful and has a solid drinking feel.

オリーブベイホテル ソムリエ 『 12月のおすすめワイン』